Tocanita picanta de vitel
PrinteazaTocanita picanta de vitel din: pulpa de vitel, ardei capia, ceapa, boia, pasta de rosii, ulei, sare, patrunjel.
- 600 g pulpa de vitel
- 4 ardei capia
- 4 cepe
- o lingurita boia iute
- pasta de rosii
- 3 linguri ulei
- sare
- patrunjel
Mod de preparare:
Carnea se taie fâşii înguste care se rumenesc pe ambele părţi în ulei. In acelaşi ulei se pune boia- ua si apoi ceapa tăiată rondele şi ardeii tăiaţi fâşii.
Se lasă să se călească şi să se înmoaie, se adaugă carnea şi se acoperă cu apă. Se presară cu sare şi se fierbe în jur de 20 de minute.
Bulionul se desface cu puţină apă şi se toarnă peste carne şi legume. Se mai lasă la fiert în jur de 10 minute. Se serveşte cu pătrunjel şi, după gust, garnitură de orez sau piure.
Tocanita picanta de vitel
Pofta buna!
O sa incerc sa fac tocanita asta