Tocanita cu carne de porc, naut si chorizo din: ulei de masline, piept d eporc, chorizo, ceap, morcov, seminte de fenicul, fulgi de ardei iute, usturoi, foi de dafin, zahar, pasta de rosii, otet de vin rosu, rosii tocate, naut, patrunjel. Ingrediente: 1 lingura ulei de masline 500 g piept de porc, fara piele si […]
Tocanita picanta din carne de porc
PrinteazaTocanita picanta din carne de porc din: pulpa de porc, rosii, ciuperci, praz, ardei iute, ulei, sare.
- 700 g pulpă de porc
- 1/2 kg roşii
- 100 g ciuperci
- 1 praz
- 1 ardei iute
- 3-4 linguri ulei
- sare
- praz pentru decor
Mod de preparare:
Tai carnea de porc cubuleţe şi o căleşti 2-3 minute în ulei încins.
Adaugi prazul tăiat mărunt, roşiile descojite şi date prin râzătoare, sare după gust şi apă cât să acoperi carnea.
Laşi să fiarbă la foc mic, iar când e aproape gata pui ciupercile tăiate şi ardeiul iute feliat şi dai la cuptorul încins până când scade sosul şi carnea este fiartă.
Serveşti tocăniţa decorată cu felii de praz.
Tocanita picanta din carne de porc
Pofta buna!
poate iti place si:
Tocanita aromata cu carne de porc
Tocanita aromata cu carne de porc din: carne de porc, ceapa rosie, usturoi, supa de vita, vin alb sec, varza murata, chimen, cartofi, foi de dafin, pasta de tomate, boia de ardei, sare, piper, smantana. Ingrediente: 500 g carne macra de porc 2 cepe rosii 2 linguri ulei 3 catei de usturoi 500 ml supa […]
Tocanita cu carne de porc si slanina
Tocanita cu carne de porc si slanina din: slanina, carne de porc, ceapa, ulei, faina, supa de carne, rosii,a rdei grasi, smantana, usturoi. Ingrediente: 60 g slanina 400 g carne de porc 2 cepe 2 linguri ulei 1 lingura faina circa 100 ml supa de carne 4 rosii 2 ardei grasi 250 ml smantana 1 […]
Pofta buna!