Tocanita picanta cu tofu
PrinteazaO reteta de tocanita picanta cu tofu din: tofu, amestec de carne tocata, suc de rosii, ceapa, ardei iute, usturoi, ghimbir, ulei de masline si sare.
- 200 g tofu
- 500 g amestec de carne tocată
- 200 ml suc de roşii
- 1 ceapă
- 1 ardei iute
- 3 căţei de usturoi
- 1 linguriţă cu ghimbir ras
- ulei de măsline
- sare
Mod de preparare:
Curăţă ceapa, tai-o mărunt şi căleşte-o în ulei încins. Adaugă carnea tocată şi las-o să se înăbuşe. Dacă e cazul, stropeşte-o din când în când cu puţină apă călduţă sau supă de legume.
Stinge cu sucul de roşii şi adaugă usturoiul zdrobit, ardeiul iute tocat fin, ghimbirul proaspăt ras. Lasă să dea în câteva clocote, apoi adaugă brânza tofu tăiată în cubuleţe. Lasă pe foc cel mult cinci minute. La final, potriveşte gustul de sare.
Tocanita picanta cu tofu
Pofta buna!