Tocanita picanta cu tofu

Printeaza

O reteta de tocanita picanta cu tofu din: tofu, amestec de carne tocata, suc de rosii, ceapa, ardei iute, usturoi, ghimbir, ulei de masline si sare.

Ingrediente:Tocanita picanta cu tofu

  • 200 g tofu
  • 500 g amestec de carne tocată
  • 200 ml suc de roşii
  • 1 ceapă
  • 1 ardei iute
  • 3 căţei de usturoi
  • 1 linguriţă cu ghimbir ras
  • ulei de măsline
  • sare

 

Mod de preparare:

Curăţă ceapa, tai-o mărunt şi căleşte-o în ulei încins. Adaugă carnea tocată şi las-o să se înă­buşe. Dacă e cazul, stropeşte-o din când în când cu puţină apă călduţă sau supă de legume.

Stinge cu sucul de roşii şi adaugă usturo­iul zdrobit, ardeiul iute tocat fin, ghimbirul proaspăt ras. Lasă să dea în câteva clocote, apoi adaugă brânza tofu tăiată în cubuleţe. Lasă pe foc cel mult cinci minute. La final, potriveşte gustul de sare.

Tocanita picanta cu tofu

Tocanita picanta cu tofu

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.