Tocanita picanta

Printeaza

Tocanita picanta

Ingrediente:Tocanita picanta

  • 1 kg carne de porc
  • 4-5 ceape
  • 75 ml ulei
  • 2 linguri sos picant
  • sare
  • piper
  • delicat

 

Mod de preparare:

Un kg carne de porc, degresatăşi tăiată bucăţele, 4-5 cepe tocate mărunt, 75 ml ulei, 2 linguri de sos picant, sare, piper şi delicat. Punem în cratiţă uleiul, ceapa şi carnea, lăsăm la călit până scade sucul de la carne, apoi adăugăm sosul, sarea, piperul, delicatul şi o cană de apă caldăşi lăsăm să fiarbă acoperită cu capac la foc domol.

Dacă fierbe mai greu, adăugăm apă caldă. Când este gata, decorăm cu verdeaţă.

Se serveşte cu mămăliguţă sau piure de cartofi, salată de varză călită, castraveţi sau gogoşari muraţi.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.