Tocanita picanta
PrinteazaTocanita picanta
- 1 kg carne de porc
- 4-5 ceape
- 75 ml ulei
- 2 linguri sos picant
- sare
- piper
- delicat
Mod de preparare:
Un kg carne de porc, degresatăşi tăiată bucăţele, 4-5 cepe tocate mărunt, 75 ml ulei, 2 linguri de sos picant, sare, piper şi delicat. Punem în cratiţă uleiul, ceapa şi carnea, lăsăm la călit până scade sucul de la carne, apoi adăugăm sosul, sarea, piperul, delicatul şi o cană de apă caldăşi lăsăm să fiarbă acoperită cu capac la foc domol.
Dacă fierbe mai greu, adăugăm apă caldă. Când este gata, decorăm cu verdeaţă.
Se serveşte cu mămăliguţă sau piure de cartofi, salată de varză călită, castraveţi sau gogoşari muraţi.
Pofta buna!