Tocăniţă de porc cu cartofi şi chorizo din: cartofi, muschi de porc, seminte de fenicul, ulei de masline, salam chorizo, vin alb, rosii in sos tomat, chilli, ardei capia, smantana, ceapa verde.
Ingrediente:
500 g cartofi noi, mici sau taiati in doua daca sunt mari
450 g muschi de porc, taiat felii
2 lingurite seminte de fenicul
2 linguri ulei de masline
200 g salam chorizo, taiat felii
150 ml vin alb
un borcan rosii in sos tomat
un praf de chilli
2 linguri ardei capia, copt, in otet
smantana
1 linguraita verde verde, tocata, pentru servit
Mod de preparare:
Fierbe cartofii pana cand se patrund.
Presară carnea cu seminţele de fenicul, sare şi piper încinge uleiul şi rumeneşte carnea şi salamul picant, pe rând, într-un strat. îndepărtează excesul de ulei şi apoi adaugă vinul, sosul pentru paste, cartofii scurşi de apă, praful de chilii şi fierbe înăbuşit 15 min.
Adaugă ardeiul capia şi amestecă.
Lasâ pe foc pentru a se încălzi complet şi apoi serveşte cu smântână şi ceapă verde tocată.
Tocanita de rinichi de porc in aluat din: aluat de foietaj, rinichi de porc, lapte, ceapa, morcov, dafin, bicarbonat, nucsoara, piper, sare, boia, ulei. Ingrediente: 400 g aluat de foitaj 5-6 rinichi de porc 800 ml lapte 1 ceapa 1 morcov 2 foi de dafin 2 linguri cu bicarbonat 1 lingurita rasa cu nucsoara macinata […]
Tocanita de porc cu mere din: tarhon, smantana, ulei, spata de porc, ceapa, mere, cidru, faina, sare. Ingrediente: 1 legătură tarhon, tocat 3 linguri smântână 1 lingură ulei 2 kg spată de porc, tăiată bucăţi 1 ceapă, tocată 2 linguri făină cu un praf de sare 2 mere acre, tăiate bucăţi 500 ml cidru […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.
Imi place tocanita asta