Tocanita de porc cu ciuperci
PrinteazaTocanita de porc cu ciuperci din: pulpa de porc, ciuperci, rosii, ceapa, usturoi, ardei iuti, sare, ardei iute, boia iute, ulei, condimente carne de porc.
Ingrediente:
- 1 kg pulpa de porc
- 300 g ciuperci
- 2 cutii rosii decojite
- 2 cepe
- 1 captana usturoi
- 2 ardei iuti
- sare
- boia iute
- piper
- ulei
- condimente pentru carne de porc
Mod de preparare:
Speli carnea si o tai in bucati mici. Sarezi, piperezi si adaugi condimnete pentru carne de porc. Prajesti la foc mic pana rumenesti toata carnea.
Separat, tai mărunt ciupercile şi ceapa. Căleşti împreună, după care adaugi roşiile decojite şi tăiate, într-un vas pentru cuptor aşezi carnea prăjită şi sosul obţinut anterior.
Usturoiul şi ardeii iuţi îi tai şi îi adaugi în vasul pentru cuptor. Condimentezi cu boia iute, după gust şi dai la cuptor pentru câteva minute.
Tocanita de porc cu ciuperci
Pofta buna!