Tocăniţă de porc
PrinteazaTocăniţă de porc din: pulpa de porc, pulpa de rosii, fasole rosie, ceapa, cartofi, ardei gras, ulei si sare.
Ingrediente:
- 1 kg pulpa de porc
- 1 cutie cu pulpa de rosii
- 1 cutie cu fasole rosie
- 1 ceapa
- 2 cartofi
- 1 ardei gras
- ulei
- sare
Mod de preparare:
Curăţă carnea de grăsime şi pieliţe şi tai-o în cubuleţe.
Căleşte-o în ulei încins până ce prinde crustă şi scoate-o pe o farfurie. In grăsimea rămasă (completează dacă e nevoie), căleşte ceapa tăiată în feliuţe, ardeiul curăţat de cotor şi seminţe şi cartofii, ambele tăiate în cuburi.
Toarnă o cană cu apă, adaugă carnea, acoperă şi lasă să scadă.
Când toate legumele sunt fierte şi carnea e moale, adaugă roşiile şi fasolea boabe scursă.
Dă totul în câteva clocote şi stinge focul. Serveşte cu frunze proaspete de verdeaţă.
Tocăniţă de porc
Pofta buna!
Bine ca am gasit tocanita asta