Tocanita de post cu legume

Printeaza

Tocanita de post cu legume din: rosii, dovlecei, ceapa, vinete, ardei gras, usturoi, ulei, bulion, tarhon, rozmarin, patrunjel, sare, piper.

Ingrediente:

  • 5 roşii
  • 2 dovlecei
  • 2 cepe
  • 2 vinete
  • 1 ardei gras roşu
  • 1 ardei gras galben
  • 2 căţei usturoi
  • 6 linguri ulei
  • 2 linguri bulion
  • 2 lingurite tarhon uscat
  • 1 lingurita ace de rozmarin uscat
  • pătrunjel
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Tocanita de post cu legume: spală şi se taie cuburi vinetele, se presară cu sare şi se lasă 10 minute să-şi lase sucul. Apoi se şterg.

Celelalte legume se taie mărunt sau fâşii. În ulei încins se pun legumele la călit, în afară de roşii. După 5 minute, se adaugă usturoiul şi ierburile aromate.

Apoi, se pun roşiile tăiate mărunt şi bulionul. Se sărează şi se piperează, se acoperă şi se lasă tocăniţa la fiert 15 minute.

presară cu pătrunjel şi se aduce tocăniţa la masă.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.