Tocăniță de Rață cu Varză Roșie din: piept de rata, varza, ceapa, mere, usturoi, vin, otet, zahar, dafin, sare, piper, ulei. Tocănița de rață este o mâncareperfectă pentru zilele reci de iarnă sau pentru orice moment când simți nevoia de ceva sățios și plin de aromă. Această rețetă combină gustul unic al cărnii de rață […]
Tocăniţă de pui si fasole albă – usor de preparat
PrinteazaTocăniţă de pui si fasole albă din: piept de pui, ceapa, morcovi, telina, cimbru, foaie de dafin, fasole, sare, piper, ulei si verdeata.
Ingrediente:
- 400 g piept de pui
- 1 ceapa
- 3 morcovi
- 1 telina mica
- cimbru
- 1 foaie de dafin
- 2 conserve fasole
- sare
- piper
- ulei
- verdeata
Mod de preparare:
Cureţi ceapa, morcovii şi ţelina, le speli, le tai cubuleţe şi le căleşti în ulei încins, apoi adaugi pieptul de pui tăiat cuburi.
Pui sare, piper, cimbru, foaia de dafin şi stingi cu 600 ml apă. Laşi să fiarbă puţin.
La sfârşitul fierberii, adaugi fasolea din conservă şi verdeaţa tocată.
Serveşti tocăniţa cu pâine prăjită.
Tocăniţă de pui si fasole albă
Pofta buna!
Tocăniță de Fasole Roșie cu Chorizo
Tocăniță de Fasole Roșie cu Chorizo din: fasole rosie, chorizo, ceapa, usturoi, ardei, rosii in bulion, boia, chili, ulei de masline, sare, piper, coriandru. Tocănița de fasole roșie cu chorizo este un fel de mâncare robust, îmbogățit cu arome picante și ingrediente pline de savoare. Această rețetă aduce împreună textura bogată a fasolei roșii cu […]
Pofta buna!
O tocanita delicioasa