Tocăniţă de pui si fasole albă

Printeaza

O reteta de tocanita de pui si fasole alba din: piept de pui, ceapa, morcovi, telina, cimbru, foaie de dafin, fasole, sare, piper, ulei si verdeata.

Ingrediente:Tocăniţă de pui si fasole albă

  • 400 g piept de pui
  • 1 ceapa
  • 3 morcovi
  • 1 telina mica
  • cimbru
  • 1 foaie de dafin
  • 2 conserve fasole
  • sare
  • piper
  • ulei
  • verdeata

 

Mod de preparare:

Căleşti în ulei ceapa, morcovii, ţelina, curăţate toate şi tăiate mărunt, apoi pieptul îl tai cuburi. Pui sare, piper, cimbru, foaia de da-fin şi stingi cu 600 ml apă.

Laşi să fiarbă puţin. La sfârşitul fierberii, adaugi fasolea din conservă şi verdeaţa. Serveşti tocăniţa cu pâine prăjită.

Tocăniţă de pui si fasole albă

Tocăniţă de pui si fasole albă

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.