Tocăniţă de pui si fasole albă
PrinteazaO reteta de tocanita de pui si fasole alba din: piept de pui, ceapa, morcovi, telina, cimbru, foaie de dafin, fasole, sare, piper, ulei si verdeata.
- 400 g piept de pui
- 1 ceapa
- 3 morcovi
- 1 telina mica
- cimbru
- 1 foaie de dafin
- 2 conserve fasole
- sare
- piper
- ulei
- verdeata
Mod de preparare:
Căleşti în ulei ceapa, morcovii, ţelina, curăţate toate şi tăiate mărunt, apoi pieptul îl tai cuburi. Pui sare, piper, cimbru, foaia de da-fin şi stingi cu 600 ml apă.
Laşi să fiarbă puţin. La sfârşitul fierberii, adaugi fasolea din conservă şi verdeaţa. Serveşti tocăniţa cu pâine prăjită.
Tocăniţă de pui si fasole albă
Pofta buna!