Tocanita de pui cu linte
PrinteazaTocanita de pui cu linte din: piept de pui, linte, ceapa, ardei gras, bulion, ulei, sare.
- 1/2 piept de pui plus maruntaiele
- o conserva mare de linte
- o ceapa
- un ardei gras
- 3 linguri bulion
- 2 linguri ulei
- sare
Mod de preparare:
In ulei încins, se pun la călit ceapa măruntită şi ardeiul cubulete. După ce s-au înmuiat, se adaugă pieptul tăiat mărunt. Se lasă până ce carnea îşi schimbă culoarea, se adaugă şi măruntaiele şi se acoperă cu apă. Se lasă la fiert 15 minute.
Lintea se trece sub un jet de apă rece şi se adaugă peste carne. Se lasă 5 minute la fiert şi apoi se adaugă bulionul desfăcut cu putină apă. Se lasă la fiert 10 minute. Se aduce la masă cu sare şi verdeaţă, după gust.
Tocanita de pui cu linte
Pofta buna!