Tocanita cu pulpa de vitel si usturoi

Printeaza

Tocanita cu pulpa de vitel si usturoi din: pulpa de vitel, ceapa, morcovi, ulei, usturoi, sare, piper, patrunjel.

Ingrediente:Tocanita cu pulpa de vitel si usturoi

  • 450 g pulpă de viţel
  • 2 cepe
  • 4 morcovi
  • 3 linguri ulei
  • 2 căţei usturoi
  • sare
  • piper
  • câteva fire pătrunjel, pentru servit

 

Mod de preparare: 

Ceapa curăţată, spălată şi tăiată mărunt se pune la călit în ulei. Se presară cu sare şi, când s-a înmuiat, se adaugă carnea.

Se lasă să-şi schimbe culoarea, se toarnă apă şi se lasă la fiert 30 de minute.

Se pun morcovii, curăţaţi şi tăiaţi fâşii, usturoiul feliat, se adaugă apă şi se lasă să fiarbă încă 30 minute. Se potriveşte gustul de sare şi piper şi se serveşte cu pătrunjel.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.