Tocanita cu pulpa de vitel si usturoi
PrinteazaTocanita cu pulpa de vitel si usturoi din: pulpa de vitel, ceapa, morcovi, ulei, usturoi, sare, piper, patrunjel.
- 450 g pulpă de viţel
- 2 cepe
- 4 morcovi
- 3 linguri ulei
- 2 căţei usturoi
- sare
- piper
- câteva fire pătrunjel, pentru servit
Mod de preparare:
Ceapa curăţată, spălată şi tăiată mărunt se pune la călit în ulei. Se presară cu sare şi, când s-a înmuiat, se adaugă carnea.
Se lasă să-şi schimbe culoarea, se toarnă apă şi se lasă la fiert 30 de minute.
Se pun morcovii, curăţaţi şi tăiaţi fâşii, usturoiul feliat, se adaugă apă şi se lasă să fiarbă încă 30 minute. Se potriveşte gustul de sare şi piper şi se serveşte cu pătrunjel.
Pofta buna!