Tocanita de rata cu ceapa si bulion
PrinteazaTocanita de rata cu ceapa si bulion din: rata, ulei sau untura, ceapa, faina, bulion, sare.
Ingrediente:
- 1 raţă mijlocie
- 1 lingură ulei sau untură
- 4 cepe
- 1 linguriţă făină
- 1 lingură bulion
- sare
Mod de preparare:
Prăjeşti bucăţile de raţă doar cu o jumătate de lingură de ulei (untură), deoarece carnea de raţă îşi lasă grăsime.
Adaugi câte puţină apă şi laşi să fiarbă înăbuşit.
Tai ceapa felii subţiri, o rumeneşti, adaugi o jumătate de lingură de ulei (untură), stingi cu puţină apă, pui făina şi torni sosul în cratiţa cu carnea.
Potriveşti gustul de sare şi laşi să fiarbă înăbuşit, la foc potrivit.
Adaugi o lingură de bulion când raţa este aproape fiartă. O servesti rece.
Tocanita de rata cu ceapa si bulion
Pofta buna!
Incoming search terms:
- tocăniță de rată