Tocanita de rata cu ceapa si bulion

Printeaza

Tocanita de rata cu ceapa si bulion din: rata, ulei sau untura, ceapa, faina, bulion, sare.

 

Ingrediente:

  • 1 raţă mijlocie
  • 1 lingură ulei sau untură
  • 4 cepe
  • 1 linguriţă făină
  • 1 lingură bulion
  • sare

 

Mod de preparare:

Prăjeşti bucăţile de raţă doar cu o jumătate de lingură de ulei (un­tură), deoarece carnea de raţă îşi lasă grăsime.

Adaugi câte puţină apă şi laşi să fiarbă înăbuşit.

Tai ceapa felii subţiri, o rumeneşti, adaugi o jumătate de lingură de ulei (untură), stingi cu puţină apă, pui făina şi torni sosul în cratiţa cu carnea.

Potriveşti gustul de sare şi laşi să fiarbă înăbuşit, la foc po­trivit.

Adaugi o lingură de bulion când raţa este aproape fiartă. O servesti rece.

 

Tocanita de rata cu ceapa si bulion

Tocanita_de_rata_cu_ceapa_si_bulion

Pofta buna!

 

 

 

Incoming search terms:

  • tocăniță de rată

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.