Tocanita regateana cu ciuperci

Printeaza

Tocanita regateana cu ciuperci din: fleica de vita, ciuperci, ceapa, ardei, usturoi, boia, sare, piper, boia, chimen, rosii.

Ingrediente:Tocanita regateana cu ciuperci

  • 1 kg fleică de vită
  • 300 g ciuperci
  • 2 cepe roşii
  • sare
  • 100 g ardei
  • 2 linguriţe boia
  • piper
  • chimen
  • 2 căţei de usturoi
  • 100 g roşii
  • 2 linguri untură

 

Mod de preparare:

Carnea se curăţă de pieliţă, apoi se taie bucăţi mai mari. Ceapa roşie se taie mărunt şi se căleşte în grăsimea încinsă.

Se presară cu boia, se stinge cu 100 ml de apă şi se lasă pe foc până scade zeama.

Se adaugă bucăţi­le de carne, roşia tăiată sferturi, ardeii tăiaţi felii, se condi­mentează, după gust, cu sare, piper, chimen şi usturoi.

Se toarnă puţină apă şi se lasă la fiert timp de o oră. Spre sfârşitul fierberii se adaugă ciupercile tăiate felii.

Se garni­seşte cu cartofi tăiaţi sferturi, fierţi în apă sărată.

 

 

Tocanita regateana cu ciuperci

 

 

 

Tocăniță de Porc cu Cartofi și Ciuperci

Tocăniță de Porc cu Cartofi și Ciuperci din: carne de porc, cartofi, ciuperci, ceapa, ulei de masline, pasta de tomate, supa, sare, piper, patrunjel. Redescoperiți gustul tradițional românesc cu această rețetă de tocaniță de porc cu cartofi și ciuperci. Un fel de mâncare robust și reconfortant, această tocaniță combină carnea suculentă de porc cu textura […]

Tocăniță de Fazan Aromată

Tocăniță de Fazan Aromată din: fazan, ceapa, morcovi, telina, vin rosu, bulion de pui, usturoi, ulei de masline, foi de dafin, cimbru, sare, piper. Tocănița de fazan este un preparat tradițional și rafinat, care combină savoarea cărnii de fazan cu aroma de pădure și legume proaspete. Această rețetă vă va ghida prin procesul de pregătire, […]

 

retete

Tocăniță de cartofi cu carne – Rețetă tradițională și savuroasă

Tocăniță de cartofi cu carne – Rețetă tradițională și savuroasă din: cartofi, carne de porc sau vita, ceapa, usturoi, ulei de floarea soarelui, boia de ardei dulce si iute, cimbru, oregano, rosii in bulion, sare, piper, apa. Ingrediente: 4 cartofi mari, tăiați cuburi 300g carne de porc sau vită, tăiată bucăți 1 ceapă mare, tocată […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.