Tocaniţă de rosii cu carne de pui

Printeaza

 Tocaniţă de rosii cu carne de pui din: pui, rosii, ardei grasi, ceapa, ulei, patrunjel, sare, piper, foi de dafin.

Poate te intereseaza si:

Ingrediente:Tocaniţă de rosii cu carne de pui

  • 1 piept de pui şi 2 copane
  • 2 kg roşii
  • 2 ardei graşi
  • 2 cepe potrivite
  • 200 ml ulei
  • pătrunjel
  • sare
  • piper
  • foi de dafin după gust

 

Mod de preparare:

Tai pieptul şi copanele de pui în bucăţi, le speli bine şi le prăjeşti în uleiul încins bine. Când e gata, scoţi camea pe o far­furie. Tai mărunt ceapa şi ardeiul gras şi le căleşti în uleiul rămas.

Decojeşti şi tai mărunt roşiile şi le pui peste ceapa şi ardeiul călite. Potriveşti de sare, piper, foi de dafin şi acoperi cu un capac.

Laşi să fiarbă înăbuşit cam 10- 15 minute, la foc potrivit, apoi adaugi camea de pui prăjită şi mai laşi încă 5 minute cu capac. Presari pătrunjelul tăiat fin şi opreşti focul.

 

Poftă bună!

Incoming search terms:

  • tocanita de rosii cu pui
  • tocanita de rosii cu carne de pui
  • tocăniţă de roşii
  • tocanita de rosii cu carne
  • mancare de rosii cu carne de pui
  • tocanita de rosii cu piept de pui

2 comentarii

  1. Buna tocanita?

  2. Da-mie una mi-a iesit buna, m-am luat dupa reteta asta, doar in mare, restul am improvizat 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.