Ceai de Flori de Iasomie Sălbatică este o băutură cunoscută pentru proprietățile sale relaxante și beneficiile pentru sănătate. Acest ceai este perfect pentru momentele de liniște și relaxare, oferind o aromă subtilă și un gust rafinat. Iasomia sălbatică, cu aroma sa inconfundabilă, adaugă un strop de eleganță fiecărei cești. Iasomia este folosită de secole în […]
Tocanita de rosii cu ceapa, dovlecei si usturoi
PrinteazaTocanita de rosii cu ceapa, dovlecei si usturoi din: ulei de masline, ceapa, usturoi, dovlecei, rosii tocate, busuioc, parmezan.
Ingrediente:
- 1 lingura ulei de masline
- 1 ceapa, tocata
- 2 catei de usturoi, zdrobiti
- 3 dovlecei, taiati in cuburi
- 2 conserve de 400 g de rosii tocate
- 1 legatura mica de busuioc, rupt
- 25 g de parmezan, ras fin
Mod de preparare:
Incinge uleiul într-o tigaie mare, la foc mediu. Pune în ea ceapa şi căleşte-o circa 10 minute, până se înmoaie şi devine aurie.
Adaugă usturoiul şi sotează-l 5 minute. Adaugă dovleceii şi găteşte-i până când încep să se frăgezească.
Pune în tigaie şi roşiile şi amestecă totul bine. Lasă tocana să fiarbă 35-40 de minute sau până când roşiile scad, iar dovleceii se înmoaie bine, apoi încorporează busuiocul şi parmezanul.
Tocanita de rosii cu ceapa, dovlecei si usturoi
Pofta buna!
Ceai de Flori de Iasomie Sălbatică
Interesanta tocanita asta 🙂