Tocanita de rosii

Printeaza

Tocanita de rosii din: rosii, usturoi, ceapa, ulei, marar, condimente.

 

Ingrediente:

  • 1 kg roşii
  • 2 căţei de usturoi
  • 1 ceapă mare
  • 2 linguri ulei
  • mărar
  • condimente după gust

 

Mod de preparare:

Iei o crăticioiară şi pui la călit usturoiul şi ceapa tocate mărunt.

Când acestea sunt călite, adaugi roşiile bine spălate şi tăia­te cubuleţe. Adaugi şi con­dimente după gust şi laşi pe foc până scade bine de tot.

La sfâirşit adaugi mărarul tocat fin. Poţi servi tocăniţa atât caldă, cât şi rece, alături de pâine sau mămăliguţă, dar obligatoriu cu un pahar de vin alb sec alături.

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.