Tocanita de berbecut din: carne macra de berbec, coaste sau spinare de berbec, morcovi, ceapa, praz, telina, unt, orez, sare. Ingrediente: 250 g carne macră de berbec 250 g coaste sau spinare de berbec 5 morcovi 2 cepe 2 bucăţi praz 1 ţelină 80 g unt 100 g orez sare mărar pătrunjel verde pastă de roşii […]
Tocanita cu pui si quinoa din: apa, quinoa, cartof, piept de pui, ulei, ceapa, ardei, usturoi, chimen, mazare, coriandru, sare, piper. Ingrediente: 1 cana de apa 1/2 cana boabe de quinoa, spalate si scurse 1 cartof mediu, curatat si taiat in cuburi de 2 cm 340 g piept de pui dezosat si fara piele, taiat cubulete […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.