Tocanita sarbeasca cu usturoi
PrinteazaTocanita sarbeasca cu usturoi din: ceapa, vinete, dovlecel, fasole verde, rosii, condiment vegetal, patrunjel verde si usturoi.
- 2 cepe
- 2 vinete coapte
- 1 dovlecel mic
- 200 g fasole verde
- 6 roşii
- condiment vegetal
- 1 legătură pătrunjel verde
- 2-3 căţei de usturoi
Mod de preparare:
Cureţi şi tai ceapa julien, iar vinetele le coci, le cureţi şi le desfaci în bucheţele mici. Dovlecelul, îl cureţi şi îl tai în cubuleţe. Cureţi fasolea verde, o speli şi o rupi în bucăţi potrivite.
Speli roşiile şi le tai în cuburi, lei toate legumele şi le pui într-o cratiţă unsă cu ulei, adaugi sare, condiment vegetal, pătrunjel verde tocat mărunt şi usturoiul, curăţat şi tăiat mărunt.
Dai cratiţa unsă la cuptor timp de 30-40 de minute.
Pofta buna!