Tocanita sarbeasca cu usturoi

Printeaza

Tocanita sarbeasca cu usturoi din: ceapa, vinete, dovlecel, fasole verde, rosii, condiment vegetal, patrunjel verde si usturoi.

Ingrediente:Tocanita sarbeasca cu usturoi

  • 2 cepe
  • 2 vinete coapte
  • 1 dovlecel mic
  • 200 g fasole verde
  • 6 roşii
  • condiment vegetal
  • 1 legătură pătrunjel verde
  • 2-3 căţei de usturoi

 

Mod de preparare:

Cureţi şi tai ceapa julien, iar vine­tele le coci, le cureţi şi le desfaci în bucheţele mici. Dovlecelul, îl cureţi şi îl tai în cubuleţe. Cureţi fasolea verde, o speli şi o rupi în bucăţi potrivi­te.

Speli roşiile şi le tai în cuburi, lei toate legumele şi le pui într-o cratiţă unsă cu ulei, adaugi sare, condiment vegetal, pătrunjel verde tocat mărunt şi usturoiul, curăţat şi tăiat mărunt.

Dai cratiţa unsă la cuptor timp de 30-40 de minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.