Tocanita cu slanina si carnati

Printeaza

Tocanita cu slanina si carnati din: slanina, carnat, branza, ceapa, sare, piper.

Ingrediente:

  • 200 g slănină afumată
  • 1 fir cârnat de casă afumat
  • 250 g brânză usturoaie frământată
  • 3 cepe
  • sare
  • piper

cir de mămăligă pentru mămăligă:

  • 500 ml apă
  • 2 pumni de făină mai aspră de mălai
  • sare

 

Mod de preparare:

Tocanita cu slanina si carnati: fierbe apa, se pune sarea şi se presară făina de mălai, astfel ca să atingă fundul ceaunului şi se lasă mămăliga la fiert. scoate cirul, apoi se amestecă cu făcăleţul, obţinând o mămăligă tare.

taie slănina felii, se crestează, se prăjeşte şi se pune ceapa la călit. Se adaugă cârnatul tăiat rondele, când este prăjit pe jumătate se adaugă câteva linguri de cir (zeama în care fierbe mămăliga) şi se dau câteva clocote.

La final se adaugă brânza şi se amestecă. Se potriveşte de sare şi piper şi se serveşte cu mămăligă.

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Salata Low Carb de Ton cu Oua Fierte si Avocado

Salata Low Carb de Ton cu Oua Fierte si Avocado – Reteta Rapida si Sanatoasa: o optiune ideala pentru cei care doresc o masa nutritiva si saraca in carbohidrati. Aceasta salata combina proteinele de calitate din ton si oua cu grasimile sanatoase din avocado, oferind un preparat satios si plin de nutrienti esentiali. Usor de […]

Piept de Pui Umplut cu Spanac la Air Fryer

Piept de Pui Umplut cu Spanac la Air Fryer – O Rețetă Sănătoasă și Delicioasă. Air fryer-ul a devenit rapid un aparat indispensabil în bucătăria modernă, datorită capacității sale de a găti alimentele rapid și cu mai puțină grăsime, menținând în același timp gustul delicios și textura crocantă. Timp de preparare: 20 minute Timp de […]

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.