Tocanita de spanac
PrinteazaTocanita de spanac, ceapa, usturoi, orez, faina, sare, ulei si suc de lamaie.
Ingrediente:
- 1 kg spanac congelat
- 2 cepe
- 6-7 căţei usturoi
- o ceaşcă de orez
- 6 linguri făină
- sare
- 2 linguri ulei
- suc de lămâie (opţional)
Mod de preparare:
Tocanita de spanac: Laşi spanacul să se decongeleze cu mai multe ore înainte să găteşti. Alegi şi pui la fiert orezul în apă cu puţină sare.
Cât timp fierbe orezul, tai ceapa mărunt şi o căleşti împreună cu usturoiul, puţină apă, uleiul şi sarea.
Apoi, adaugi orezul scurs de apa în care a fiert, spanacul (scurs şi el) şi făina dizolvată în apă.
Fierbi totul până se îngroaşă.
Pofta buna!
Incoming search terms:
- tocanita de spanac