Tocanita de spanac

Printeaza

Tocanita de spanac, ceapa, usturoi, orez, faina, sare, ulei si suc de lamaie.

Ingrediente:

  • 1 kg spanac congelat
  • 2 cepe
  • 6-7 căţei usturoi
  • o ceaşcă de orez
  • 6 lin­guri făină
  • sare
  • 2 linguri ulei
  • suc de lămâie (opţional)

 

Mod de preparare:

Tocanita de spanac: Laşi spanacul să se decongeleze cu mai multe ore înainte să găteşti. Alegi şi pui la fiert orezul în apă cu puţină sare.

Cât timp fierbe orezul, tai ceapa mărunt şi o căleşti împreună cu usturoiul, puţină apă, uleiul şi sarea.

Apoi, adaugi orezul scurs de apa în care a fiert, spanacul (scurs şi el) şi făina dizolvată în apă.

Fierbi totul până se îngroaşă.

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Incoming search terms:

  • tocanita de spanac

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.