Tocanita ungureasca de porc

Printeaza

Tocanita ungureasca de porc din: carne de porc, unima si ficat de pui, mazare, ciuperci, ceapa, usturoi, ardei, smantana, sare, piper, boia, tarhon.

 

Ingrediente:

  • 400 g carne de porc
  • 230 g inimă şi ficat de pui
  • 250 g mazăre
  • 250 g ciuperci
  • 2 fire de ceapă verde
  • 1 fir de usturoi verde
  • 1 ardei gras
  • 200 g smântână
  • piper alb măcinat
  • sare
  • boia
  • 1 fir de tarhon
  • 2 foi de dafin

 

Mod de preparare:

Cureţi legumele şi ciupercile. Toci mărunt usturoiul şi ceapa. Tai ciupercile în felii subţiri şi ardeiul în fâşii.

Speli carnea şi organele, le tai în cubuleţe şi le căleşti până când carnea îşi schimbă culoarea. Adaugi ceapa, usturoiul şi ardeii, iar după 5 minute stingi cu apă cât să acopere carnea si laşi să fiarbă la foc mediu, acoperit.

Când carnea începe să se înmoaie, adaugi mazărea, feliile de ciuperci şi foile de dafin. Amesteci din când în când şi torni câte puţină apă, ca să nu se lipească legumele şi carnea de baza vasului.

Când ciupercile s-au înmuiat, pui fîcăţeii tăiaţi în cubuleţe şi curăţaţi de pieliţă. Sărezi şi condimentezi după gust, iar la sfârşit adaugi smântână şi tarhonul şi omogenizezi.

 

Tocanita ungureasca de porc

Tocanita_ungureasca_de_porc

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.