Tocanita de vinete cu rosii si ceapa

Printeaza

Tocanita de vinete cu rosii si ceapa din: vinete, ceapa, rosii, ulei, usturoi, piper, sare.

Ingrediente:Tocanita_de_vinete_cu_rosii_si_ceapa

  • 5-6 vinete (depinde de marime)
  • 300 g ceapa
  • 500 g rosii
  • 100 ml ulei
  • 1 capatana de usturoi
  • piper
  • sare

 

Mod de preparare:

Tai vinetele în bucăţi, cu un cuţit inoxidabil şi le opăreşti în apă cu sare, apoi le scurgi şi le prăjeşti, pe rând, în ulei încins, după care, în acelaşi ulei, prăjeşti ceapa tăiată mărunt.

Când ceapa s-a rumenit, adaugi usturoiul tocat, vinetele, roşiile, curăţate de pieliţă, apă caldă, piper, sare şi laşi să dea totul într-un clocot, după care introduci cratiţa în cuptor şi o ţii până scade mâncarea şi se rumeneşte deasupra.

Tocanita de vinete cu rosii si ceapa

Tocanita_de_vinete_cu_rosii_si_ceapa

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.