Tocănită de vinete

Printeaza

Tocănită de vinete din: vinete, ceapa, ardei capia, usturoi, vegeta, ulei, suc de rosii, maghiran, oregano, marar.

Ingrediente:

  • 2 vinete mari tăiate cuburi
  • 2 cepe tocate mărunt
  • 2 ardei capia tăiaţi feliuţe subţiri
  • 2 căţei de usturoi
  • 1 lingură vegeta
  • 2 linguri ulei
  • 600 ml suc de roşii
  • condimente: cimbru, măghiran, oregano şi 1 legătură mărar

 

Mod de preparare:

Tocănită de vinete: Legumele împreună cu uleiul şi vegeta se înăbuşă la foc mic până ce sunt foarte bine pătrunse.

Sosul de roşii bine condi­mentat se adaugă peste legumele înăbuşite.

Se mai dau puţin în clocot, având grijă să nu se sfărâme. După ce s-a oprit focul, se pune mărarul, apoi cei doi căţei de usturoi tăiaţi feliuţe subţiri.

 

Poftă bună!

 

 

Broccoli cu unt si lamaie

Acești nutrienți sunt esențiali pentru funcționarea optimă a organismului. Broccoli conține compuși fitochimici, cum ar fi sulforafanul, indolii și gluconasturtiina, […]

 

Faina Integrala de Ovăz: Producție, Beneficii, Contraindicații și Nutrienți Esențiali

Faina Integrala de Ovăz: Producție, Beneficii, Contraindicații și Nutrienți Esențiali. Făina integrală de ovăz este una dintre cele mai sănătoase tipuri de făină, având un conținut bogat de fibre, vitamine și minerale. Iată tot ce trebuie să știți despre făina integrală de ovăz și procesul de obținere: Ce este făina integrală de ovăz? Făina integrală […]

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.