Tocanita de vita cu tarhon din: carne de vita, morcovi, cartofi, telina, pastarnac, patrunjel, ulei, mustar, sare, cimbru, tarhon. Ingrediente: 500 g carne de vită 6 morcovi 5 cartofi o rădăcină ţelină mică o rădăcină păstârnac o rădăcină pătrunjel 4 linguri ulei de măsline 2 cepe boabe de muştar sare cimbru tarhon Mod de […]
Tocanita de vita cu usturoi si chimen din: ceapa, usturoi, ulei de masline, boia iute, ardei iute roşu, chimen măcinat, sare de mare, piper negru, antricot de vită, roşii conservate în ulei, roşii, baton de scorţişoară, fasole roşie boabe. Ingrediente: 2 cepe 1 căţel de usturoi ulei de măsline 2 linguriţe rase cu boia iute 1 ardei iute roşu, fără seminţe şi tăiat mărunt 1 […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.