Tochitura moldoveneasca de vita cu carnati din: carne de vita, carnat, ceapa, patrunjel, pesmet, lapte, ou, usturoi, ulei, castraveti murati, sare, piper, maghiran. Ingrediente: 500 g carne de vită 1 fir cârnat ţărănesc 1 ceapă mare 1 legătură pătrunjel verde 6 linguri pesmet 50 ml lapte 1 ou 1 căţel de usturoi ulei castraveţi muraţi […]
Tochitura cu carne si carnat
PrinteazaTochitura cu carne si carnat din: ulei, carne, carnat, ceapa, ardei, boia, bulion, smantana, sare, piper, branza.
- 150 ml ulei sau untură porc
- 2 kg carne de porc
- 500 g piept de pui
- 500 g cârnat crud
- 3-4 cepe albe
- 1 ardei roşu
- 1 lingură boia
- 200 g bulion sau pastă de roşii
- sare şi piper
- ardei iute
- 1 kg smântână
- 1 kg brânză fermentată
- 1 kg mălai
- 1-1,5 l apă
Mod de preparare:
Se pune uleiul la încins, se adaugă ceapa şi se lasă până îşi schimbă culoarea, apoi se adaugă carnea de porc tăiată bucăţele, se amestecă şi se lasă câteva minute la călit, după care se pune ardeiul roşu şi se mai lasă 10-15 minute la călit.
Se adaugă boiaua şi apa.
Se lasă pe foc până este aproape fiartă carnea, apoi se adaugă pieptul de pui şi cârnatul tăiat bucăţi.
Se lasă să mai fiarbă 10-15 minute, se adaugă bulionul şi se condimentează după gust.
Se serveşte cu mămăligă, smântână şi brânză.
Pofta buna!
poate iti place si:
Tochitura cu carnati de casa
Tochitura cu carnati de casa din: pulpa de porc, slanina, piept de porc, carnati, ciuperci, sare, mujdei, mamaliga. Ingrediente: 300 g pulpă de porc 200 g slănină 250 g piept de porc 4 cârnaţi de casă 500 g ciuperci proaspete sare Pentru servit: mujdei de usturoi mămăligă Mod de preparare: Slănina se taie cuburi […]
Tochitura moldoveneasca cu vin
Tochitura moldoveneasca cu vin din: pulpa de porc, carnati afumati, kaizer, slanina, untura, vin, usturoi, bulion, sare, piper, boia, apa, mamaliga, branza, ou. Ingrediente: 1 kg pulpă de porc 500 g cârnaţi afumaţi 400 g kaizer sau slănină afumată 5 linguri untură 2 pahare vin alb sec 10 căţei usturoi 2 linguri bulion sare piper […]
Cum se prepara Tochitura din maruntaie de pasare (VIDEO)
Tochitura din maruntaie de pasare: Ingrediente: 1/2 kg organe pasăre 4 cepe 4 lingurițe bulion 1 legătură cimbru verde 1 pahar de vin ulei de măsline sare piper negru măcinat piper boabe roșu și verde Cum se prepara Tochitura din maruntaie de pasare: Pofta buna!
Pofta buna!