Tochitura cu carne de oaie din: carne de viţel, carne de oaie, carnati de porc, boabe de piper, foaie de dafin, piper, sare, praf de cimbru, busuioc, vin.
Ingrediente:
carne de viţel
carne de oaie
cârnaţi de porc
boabe de piper
1 foaie de dafin
piper măcinat
sare
1 linguriţă praf de cimbru
1 linguriţă praf de busuioc
200 ml vin roşu
Mod de preparare:
Carnea de viţel şi de oaie o tai cubuleţe şi o pui într-un ceaun.
Adaugi şi cârnaţii tăiaţi bucăţele. In sosul format adaugi câteva boabe de piper, 1 foaie de dafin, piper măcinat, praf de cimbru şi praf de busuioc.
Introduci vasul în cuptor, acoperit fiind cu o folie de aluminiu.
Cu 10 minute înainte de a stinge focul, pui 1 pahar cu vin roşu.
Tochitura cu branza de oi din: carne grasa de porc, ficat, rinichi, usturoi, branza de burduf, untura, sare. Ingrediente: 1 kg carne grasă de porc 200 g ficat 2 rinichi 4-6 căţei de usturoi 200 g brânză de burduf 2 linguri cu untură sare Mod de preparare: Curăţaţi carnea de oasele mici, spălaţi-o sau […]
Tochitura taraneasca din: carne grasa de porc, ficat de porc, rinichi, muschiulet, ceapa, untura, sare, praz, bulion. Ingrediente: 500 g carne grasă de porc (de pe burtă, de la ceafă sau de pe coaste) 1/2 ficat de porc 2 rinichi 1/2 muşchiulef 2 cepe mari 1 lingură cu untură sare 1 praz 2 linguri cu […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.