Tochitura cu carne de porc si cimbru din: carne de porc, carnati, ceapa, usturoi, bulion, piper, cimbru, boia, ulei. Ingrediente: 600-700 g carne de porc 4-5 cârnaţi afumaţi 2 cepe 4 căţei de usturoi 3-4 linguri de bulion 3-4 roşii în bulion foi de dafin piper cimbru boia 3 linguri ulei de măsline Mod […]
Tochitura cu carne de porc si carnati
PrinteazaTochitura cu carne de porc si carnati din: carne de porc, carnati de porc, ceapa, usturoi, ardei, morcov, bulion, supa de pui, ulei, piper boabe, foi de dafin, sare, cimbru, boia.
- 500 grame carne de porc
- 300 grame cârnaţi de porc
- 1 ceapă
- 3 căţei de usturoi
- 1 ardei roşu
- 1 morcov
- 1 lingură bulion
- 2 căni de apă sau supă de pui
- ulei
- piper boabe
- foi de dafin
- sare
- cimbru
- boia dulce/iute
Mod de preparare:
Ceapa şi ardeiul tocate mărunt se călesc într-o oală, iar când acestea s-au rumenit se adaugă carnea de porc tăiată cubuleţe.
În cazul în care carnea de porc are os, se dezosează cu grijă. Se adaugă peste 2 căni de apă sau supă de pui şi se lăsă la fiert.
Cârnaţii, morcovii şi usturoiul se taie rondele şi se rostogolesc în oală.
Se adaugă o lingură de bulion, boabele de piper, foile de dafin, sarea, cimbrul şi boia dulce sau iute după gust.
Se lasă la fiert aproximativ 40 de minute, amestecând din când în când, până când carnea este gata şi morcovul a fiert.
Tochitura cu carne de porc si carnati
Pofta buna!
poate iti place si:
Tochitura de porc cu ficat si usturoi
Tochitura de porc cu ficat si usturoi din: pulpa de porc, fleica de porc, ficat, ulei, usturoi, sare, piper, vin. Ingrediente: 400 g carne macră de porc (pulpă sau muşchi) 400 g fleică 100 g ficat 1-2 linguri ulei sau o lingură cu untură 3-4 căţei de usturoi sare piper 100 ml vin Mod de preparare: Carnea se spală, se […]
Pofta buna!