Tochitura cu branza de oaie

Printeaza

O reteta simpla si gustoasa de tochitura cu branza de oaie din: carne de porc, ficat de porc, sare, piper, usturoi si branza de oaie.

Ingrediente:Tochitură cu branza de oaie

  • câte 200 g carne de porc şi 50 gficat de persoană
  • sare
  • piper
  • usturoi
  • brânză de oaie

 

 

Mod de preparare:

Carnea, macră, şi mai grasă, se taie bucăţi de circa 30 g şi se pune la prăjit într-un ceaun sau într-un tuci, amestecând să se rumenească uniform. Când este aproape gata, se adaugă ficatul şi usturoiul pisat, se potriveşte de sare şi piper şi se mai prăjeşte puţin.

Se serveşte alături de brânză de oaie, o mămăligă vârtoasă şi o cană cu vin roşu rece.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.