Tochitura cu carnati de casa
PrinteazaTochitura cu carnati de casa din: pulpa de porc, slanina, piept de porc, carnati, ciuperci, sare, mujdei, mamaliga.
- 300 g pulpă de porc
- 200 g slănină
- 250 g piept de porc
- 4 cârnaţi de casă
- 500 g ciuperci proaspete
- sare
Pentru servit:
- mujdei de usturoi
- mămăligă
Mod de preparare:
Slănina se taie cuburi mici care se pun la topit într-un ceaun. Se amestecă de mai multe ori si se adaugă pieptul de porc tăiat mai mic.
După ce se albeşte, se adaugă pulpa de porc tăiată cuburi mici si apoi, după ce si aceasta îşi schimbă culoarea se pun ciupercile şi cârnaţii.
Se pune capacul şi se lasă 30 de minute pe foc. Se potriveşte apoi de sare si piper. Se serveşte cu mujdei şi mămăligă.
Tochitura cu carnati de casa
Pofta buna!