Tochitură cu ciuperci
PrinteazaTochitură cu ciuperci: carne de porc, ciuperci, usturoi, bulion, sare, piper, verdeata, ceapa, ulei.
- 650 g carne de porc mai slabă
- 400 g ciupercuţe întregi
- 4 căţei de usturoi
- 2 linguri bulion
- sare
- piper
- 1 legătură verdeaţă tocată mărunt
- 2 cepe potrivite
- 1 lingură ulei
Mod de preparare:
Ceapa o tai fideluţă şi o căleşti. Tai usturoiul mărunt şi îl pui peste ceapă. Presari puţină sare şi adaugi bulionul, după care acoperi vasul cu un capac, să se înăbuşe.
Carnea o speli, o tai cubuleţe de mărime potrivită şi o adaugi peste ceapa înăbuşită. După 5 minute, adaugi şi ciupercile întregi şi puţin piper. Laşi să fiarbă bine, iar la sfârşit adaugi pătrunjelul tocat foarte mărunt.
Pofta buna!