Tochitură cu ciuperci

Printeaza

Tochitură cu ciuperci: carne de porc, ciuperci, usturoi, bulion, sare, piper, verdeata, ceapa, ulei.

Ingrediente:Tochitură cu ciuperci

  • 650 g carne de porc mai slabă
  • 400 g ciupercuţe întregi
  • 4 căţei de usturoi
  • 2 linguri bulion
  • sare
  • piper
  • 1 legătură verdeaţă tocată mărunt
  • 2 cepe potrivite
  • 1 lingură ulei

 

Mod de preparare:

Ceapa o tai fideluţă şi o căleşti. Tai usturoiul mă­runt şi îl pui peste ceapă. Presari puţină sare şi adaugi bulionul, după care acoperi vasul cu un capac, să se înăbuşe.

Carnea o speli, o tai cubuleţe de mărime potrivită şi o adaugi peste ceapa înăbuşită. După 5 minute, adaugi şi ciuper­cile întregi şi puţin piper. Laşi să fiarbă bine, iar la sfârşit adaugi pătrunjelul tocat foarte mărunt.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.