Tochitura cu mamaliga de cartofi si lapte acru de casa

Printeaza

 Tochitura cu mamaliga de cartofi si lapte acru de casa

Ingrediente:Tochitura cu mamaliga de cartofi si lapte acru de casa

  • carne de porc afumată
  • cartofi albi
  • mălai
  • ou
  • brânză de burduf
  • lapte acru

 

Mod de preparare:

Intr-o cratiţă cu untură aşezi bucăţi de carne afumată şi torni şi 1 pahar cu apă rece. Laşi carnea să fiarbă în untură şi între timp pregăteşti mămăliga.

Pentru aceasta pui la fiert cartofi curăţaţi şi tăiaţi cuburi şi după ce aceştia au fiert bine, torni mălaiul ca la o mămăligă normală. Prin amestecarea mălaiului se sfărâmă şi cartofii.

Noi servim tochitura pe un suport de lemn, cu ou ochi şi brânză de burduf, iar alături aducem lapte acru din care ia fiecare cu lingura.

Tochitură cu mămăligă de cartofi si lapte acru de casa

Tochitura cu mamaliga de cartofi si lapte acru de casa

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.