Tochitura cu slanina si ardei iute

Printeaza

Tochitura cu slanina si ardei iute din: pulpa de porc, ficat, carnati afumat, rinichi, slanina, oua, usturoi, ardei iute, branza, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Tochitura_cu_slanina_si_ardei_iute

  • 1 kg pulpa de porc
  • 1/2 kg ficat
  • 1 carnat afumat
  • 1 rinichi
  • 1 fasie slanina
  • 6-10 oua
  • 1 capatana de usturoi
  • 1 ardei iute
  • 4-5 linguri branza framantata sau de burduf
  • 1 cescuta ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Speli şi ştergi carnea, apoi o tai cubuleţe. Rinichiul îl tai în două şi-l pui în apă cu oţet 15 minute. Ficatul îl porţionezi în bucăţi medii. Feliezi cârnatul afumat.

Fâşia de slănină o faci bucăţi mici şi o pui într-o cratiţă, ca să se topească, la foc mic. Ulterior, pui carnea şi ficatul, ca să se prăjească. Adaugi rinichiul tăiat feliuţe şi cârnatul, şi acoperi tigaia; laşi la foc mic.

Cureţi usturoiul şi ardeiul iute, le tai mărunt şi le adaugi peste carne şi or­gane, după ce acestea s-au rumenit. Sărezi şi piperezi, laşi să se combine aromele şi opreşti focul. Presari, când serveşti, brânză de burduf sau brânză frământată.

Incingi ulei într-o tigaie şi prăjeşti câte 1 ou pentru fiecare porţie. Ser­veşti tochitură cu mămăligă, iar dea­supra ei pui oul ochi.

Tochitura cu slanina si ardei iute

Tochitura_cu_slanina_si_ardei_iute

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.