Tochitura cu vitel
PrinteazaTochitura cu vitel din: vitel, porc, oaie, piper, dafin, sare, cimbru, busuioc, vin rosu. fara poza
Ingrediente:
- carne de vitel
- carne de oaie
- carnati de porc
- boabe de piper
- 1 foaie de dafin
- piper macinat
- sare
- 1 lingurita praf de cimbru
- 1 lingurita praf de busuioc
- 200 ml vin rosu
Mod de preparare:
Carnea de visel si de oaie o tai cubulete si o pui intr-un tuci. Adaugi si carnatii taiati bucatele. In sosul format adaugi cateva boabe de piper, 1 foaie de dafin, piper macinat, praf de cimbru si praf de busuioc.
Tuciul il introduci in cuptor, acoperit fiind cu o folie de aluminiu. Cu 10 minute inainte de a stinge focul, pui 1 pahar cu vin rosu. Servesti tochitura cu mamaliga, iar alaturi asezi un bol cu mujdei de usturoi, un bol cu muraturi sau faci o salata cu rosii, castraveti, ceapa verde si marar tocat fin, stropita cu otet balsamic si suc de lamaie.
Pofta buna!
Incoming search terms:
- friptura de oaie la cuptor
- pulpa de oaie la cuptor
Ce cauta carnea de oaie in tochitura de vitel?