Tochitura macelareasca cu usturoi din: carne de porc, limba de porc, ficat de porc, carnati afumati, zeama de carne, sos de rosii, usturoi, tuica, vin alb, boia dulce, boia iute, ulei, cimbru, sare, piper.
Ingrediente:
1 kg carne de porc
1 limba de porc
500 g ficat de porc
4 carnati afumati
500 ml zeama de carne
200 ml sos de rosii
1 capatana de usturoi
1 paharel cu tuica
150 ml vin alb
1 lingurita cu boia dulce
1 varf de cutit cu boia iute
ulei
cimbru
sare
piper
Mod de preparare:
Trece limba prin apa clocotita de cateva ori, pana cand se poate curata usor de piele.
Taie carnea cubulete, nu foarte mici, dupa care pune-o intr-o cratita cu puin ulei. Adauga limba taiata fasii si presara un praf de sare si piper.
Dupa zece minute, adauga ficatul si carnatii rumeniti separat.
Dupa alte zece minute, toarna vinul, tuica, usturoiul zdrobit, boiaua, cimbrul, zeama de carne si sosul de rosii.
Lasa sa fiarba pana cand carnurile sunt bine patrunse si sosul bine legat.
Tochitura cu carne de oaie din: carne de viţel, carne de oaie, carnati de porc, boabe de piper, foaie de dafin, piper, sare, praf de cimbru, busuioc, vin. Ingrediente: carne de viţel carne de oaie cârnaţi de porc boabe de piper 1 foaie de dafin piper măcinat sare 1 linguriţă praf de cimbru 1 linguriţă praf de […]
Tochitura cu carne si carnat din: ulei, carne, carnat, ceapa, ardei, boia, bulion, smantana, sare, piper, branza. Ingrediente: 150 ml ulei sau untură porc 2 kg carne de porc 500 g piept de pui 500 g cârnat crud 3-4 cepe albe 1 ardei roşu 1 lingură boia 200 g bulion sau pastă de roşii sare […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.