Tochitura moldoveneasca cu mamaliguta

Printeaza

Tochitura moldoveneasca cu mamaliguta din: carne de porc, carnati afumati, ficat de porc, rinichi de porc, usturoi, sare, piper, mamaliguta.

Ingrediente:Tochitura_moldoveneasca_cu_mamaliguta

  • 500 g carne de porc
  • 250 g carnati afumati
  • 250 g ficat de porc
  • doi rinichi de porc
  • 10 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • mamaliguta

Mod de preparare:

Mai intai se curata si se spala toata carnea, iar rinichii se lasa in apa rece cu sare ca sa se elimine sangele. Se incinge untura intr-o cratita si se calesc toate sortimentele de carne taiata bucatele. Cand carnea este aproape gata se pun vreo 10 catei de usturoi ca sa-i dea gust, apoi se presara sare si piper.

Se scoate carnea pe farfurii, iar deasupra fiecareia se pune cate un ou ochi si branza rasa din abundenta. Se serveste cu mamaliguta.

Tochitura moldoveneasca cu mamaliguta

Tochitura_moldoveneasca_cu_mamaliguta

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.