Tochitura moldoveneasca

Printeaza

Tochitura moldoveneasca

Ingrediente: Tochitura moldoveneasca

  • carne de porc cu puţină grăsime
  • ficat
  • cărnaţi
  • o ceapa
  • ouă
  • mălai
  • brânză telemea

 

Mod de preparare:

Cureţi si tai ceapa pe care o pui la călit. După ce a devenit sticloasă adaugi carnea tăiată bucă­ţele mici. Laşi să se prăjească toate foarte bine în ulei şi când sunt gata torni peste carne bulion subţiat cu puţină apă.

Atenţie, nu pune multă apă, căci o să-ţi iasa o ciorbă! Faci şi o mămăliguţă potrivit de tare şi cât fierbe mămăliga faci si ouă ochiuri.

Serveşti tochitura cu mămăligă ală­turi, oul ochi peste mănăligă şi peste el razi brânză telemea.

Tochitura moldoveneasca

Tochitura moldoveneasca

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.