Tochitura cu praz

Printeaza

Tochitura cu praz din: ciuperci, bacon, carne de porc, praz, vin rosu, smantana, oua, sare, piper negru macinat, ulei, cimbru.

 

Ingrediente:Tochitura_cu_praz

  • 500 g ciuperci chimpignon mici
  • 300 g bacon
  • 300 g carne de porc
  • 2 fire de praz
  • 1 cana cu vin rosu
  • 1 lingura cu smantana
  • 4 oua
  • sare
  • piper negru macinat
  • ulei
  • cimbru

 

Mod de preparare:

Taie carnea bucatele, prazul (opreste 2 frunze pentru decor) rondele si baconul fasii.

Pune prazul al inabusit in apa cu ulei si lasa-l pana se face ca o pasta. Separat prajeste baconul pana devine crocant. Scoate pe platou.

Pune carnea la inabusit impreuna cu ciuperci, in grasimea ramasa.

Adauga arpagicul si lasa-le impreuna pana ce aceastea din urma devin translucide. Scoate pe platou. Prajeste ouale ochiuri si feliile de paine.

Amesteca pasta de praz cu smantana, cimbru si vin pana obtii un sos.

Pentru decor, taie frunzele de praz subtire, in lung, si trage-le la tigaie cu o lingura de ulei.

Pui in farfurie, paine, ou si fasii de praz. Servesti cu sosul alaturi.

Tochitura cu praz

Tochitura_cu_praz

Pofta buna!

 

 

 


poate iti place si:

Tochitura de porc cu salata

Tochitura cu carne de porc si cimbru

Tochitura cu carne de porc si cimbru din: carne de porc, carnati, ceapa, usturoi, bulion, piper, cimbru, boia, ulei. Ingrediente: 600-700 g carne de porc 4-5 cârnaţi afumaţi 2 cepe 4 căţei de usturoi 3-4 linguri de bulion 3-4 roşii în bulion foi de dafin piper cimbru boia 3 linguri ulei de măsline   Mod […]

 

Tochitura de porc cu ficat si usturoi

Tochitura de porc cu ficat si usturoi

Tochitura de porc cu ficat si usturoi din: pulpa de porc, fleica de porc, ficat, ulei, usturoi, sare, piper, vin. Ingrediente: 400 g carne macră de porc (pulpă sau muşchi) 400 g fleică 100 g ficat 1-2 linguri ulei sau o lingură cu untură 3-4 căţei de usturoi sare piper 100 ml vin   Mod de preparare: Carnea se spală, se […]

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.