Tochitura de pui cu cimbru, boia si mamaliga

Printeaza

Tochitura de pui cu cimbru, boia si mamaliga din: inimi şi pipote de pui, ficat de pui, pulpe de pui, ardei, ceapa, cimbru, bulion, boia, ulei, marar, patrunjel, sare, piper.

 

Ingrediente:

  • 200 g inimi şi pipote de pui
  • 150 g ficat de pui
  • 200 g pulpe de pui
  • 150 g ardei
  • 100 g ceapă
  • 3 căţei de usturoi
  • 1/2 linguriţă de cimbru
  • 1 lingură mare bulion
  • 1/2 linguriţă boia
  • 100 ml ulei
  • mărar
  • pătrunjel
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Speli carnea şi organele, le tai în cuburi şi le înăbuşi în ulei, împre­ună cu boiaua. Adaugi apoi 100 ml de apă.

Cureţi arde­ii, îi tai în fâşii, iar ceapa şi usturoiul le toci mărunt şi le adaugi peste carne.

Inăbuşi ardeii timp de 5 minute, ală­turi de carne. Adaugi cimbrul şi bulionul, diluat în 50 ml de apă.

Scazi tochitură la foc mic, iar la sfârşit adaugi sare şi piper după gust.

Presari verdeaţa tocată fin şi serveşti cu mămăliguţă.

 

Tochitura de pui cu cimbru, boia si mamaliga

Tochitura_de_pui_cu_cimbru_boia_si_mamaliga

Pofta buna!

 

 

1 comentariu

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.