Tochitura cu pulpe de pui si kaizer
PrinteazaTochitura cu pulpe de pui si kaizer din: pulpe de pui dezosate, kaizer, carnaciori, ceapa, ardei, pasta de tomate, piper, sare, foi de dafin, ulei.
Ingrediente:
- 500 g pulpe de pui dezosate
- 50 g kaizer
- 2 carnaciori
- 5 cepe
- 1 ardei rosu
- 3 linguri pasta de tomate
- piper
- sare
- 2-3 foi de dafin
- 5 linguri ulei
Mod de preparare:
Cureţi legumele şi le speli. Dai prin maşina de tocat ceapa, carnea şi ardeiul. Incingi într-o tigaie 2 linguri de ulei şi înăbuşi ceapa, adăugând câte puţină apă.
In uleiul care ţi-a rămas, încins într-un alt vas, prăjeşti pulpele, în prealabil spălate şi tăiate în cubuleţe, precum şi kaizerul tăiat în fâşii, dar şi rondele de cârnăciori.
Pui carnea şi mezelurile peste ceapă, adaugi pasta de tomate dizolvată în puţină apă rece şi completezi cu apă fierbinte, cât să acopere ingredientele.
Pui la fiert foile de dafin rupte în bucăţi şi continui fierberea 5-20 de minute, până când sosul ajunge la consistenţa dorită.
La sfârşit, sărezi şi condimentezi tochitură după preferinţă.
Tochitura cu pulpe de pui si kaizer
Pofta buna!
Buna tochitura