Tochitură suceveană

Printeaza

Tochitură suceveană

Ingrediente:

  • 500 g ceafă de porc
  • 200 g cârnaţi de porc afumaţi
  • 100 g ficat
  • 200 g brânză de oi
  • 6 ouă
  • 100 ml ulei
  • piper
  • sare
  • mălai

 

Mod de preparare:

Tochitură suceveană: Tai cuburi carnea şi ficatul bucăţele, iar carnaţii felii mai groase. Le prăjeşti apoi în ulei, la foc iute până se rumenesc. Stingi cu câteva linguri de apă clocotită, pui sare şi piper după gust şi acoperi cratiţa cu un capac.

Mai laşi carnea să fiarbă aproximativ 10 minute. Intre timp, prăjeşti ouăle ochiuri şi pregăteşti mămăliga.

La masă aduci pe farfurie carnea, mămăliga, şlături oul şi totul presărat din belşug cu brânză răzuită.

 

 

 

Poftă bună!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.