Tochitura cu carne de oaie din: carne de viţel, carne de oaie, carnati de porc, boabe de piper, foaie de dafin, piper, sare, praf de cimbru, busuioc, vin. Ingrediente: carne de viţel carne de oaie cârnaţi de porc boabe de piper 1 foaie de dafin piper măcinat sare 1 linguriţă praf de cimbru 1 linguriţă praf de […]
Tochitura taraneasca cu carnati afumati
PrinteazaTochitura taraneasca cu carnati afumati din: inimi de porc, rinichi de porc, ficat de porc, carnati afumati, pasta de tomate, ceapa, foi de dafin, ulei, sare, piper.
Ingrediente:
- 2 inimi de porc
- 4 rinichi de porc
- 300 g ficat de porc
- 300 g cârnaţi afumaţi
- 4 linguri pastă de tomate
- 2 cepe
- 1 foaie de dafin
- 3 linguri ulei
- sare
- piper
Mod de preparare:
Speli organele bine şi le pui la fiert în apă cu puţină sare. Le laşi circa 10 minute din momentul în care începe apa să fiarbă.
Le scurgi, le clăteşti cu apă rece, le laşi să se răcorească puţin, după care le toci cubuleţe mici.
Le căleşti în uleiul încins pentru câteva minute şi adaugi ceapa tocată mărunt.
Laşi până se înmoaie puţin, amestecând din când în când, acoperi totul cu apă şi pui foaia de dafin.
Când organele s-au fiert, adaugi carnaţii tăiaţi bucăţi potrivite. Laşi câteva minute şi pui pasta de tomate, sare şi piper, după gust.
Laşi să mai fiarbă 10 minute, după care opreşti focul şi o acoperi cu un capac.
O serveşti cu mămăliguţă caldă şi murături.
Pofta buna!
poate iti place si:
Tochitura cu carne si carnat din: ulei, carne, carnat, ceapa, ardei, boia, bulion, smantana, sare, piper, branza. Ingrediente: 150 ml ulei sau untură porc 2 kg carne de porc 500 g piept de pui 500 g cârnat crud 3-4 cepe albe 1 ardei roşu 1 lingură boia 200 g bulion sau pastă de roşii sare […]
Pofta buna!