Tochitura

Printeaza

Tochitura

Ingrediente:Tochitura

  • un piept de pui
  • 300 g ficatei de pui
  • 300g pulpa de porc
  • o cutie ciuperci intregi
  • o ceapa potrivita
  • 4 catei de usturoi
  • 2 rosi sau o cutie mica de bulion
  • patrunjel
  • piper
  • sare dupa gust

 

Mod de preparare:

Se ia ceapa care se taie fidelute si se caleste, usturoiul se taie maruntel si se pune peste ceapa, se presara un pic de condimente, peste aceasta prajeala se pun rosile taiate marunt sau cutia de bulion si se acopera cu un capac sa se inabuseasca.

Carne se spala si se taie cubulete de marime potrivita, peste ceapa inabusita se adauga carnea de porc. Dupa 5 minute se adauga si pieptul de pui, ficateii si ciupercutele intregi.

Se lasa sa fierba bine iar la sfarsit se adauga patrunjelul taiat foarte marunt.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.