Toci

Printeaza

Toci

Ingrediente:Toci

  • 2 kg de cartofi
  • un praf de sare
  • 1 ou
  • o lingura de faina
  • unt

 

Mod de preparare:

Se iau cartofii, se curata si se rad pe razatoarea cu dintii cei mai mici (trebuie sa devina o pasta). Se pune sarea, faina, oul si se amesteca bine.

Se toarna pasta intr-o tava unsa cu unt si se da la cuptor la foc mijlociu. Se lasa acolo pana capata o coaja maronie-aurie.

Se scoate, se unge pe deasupra cu unt, se taie si se serveste cat e cald.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.