Tocin

Printeaza

Tocin 

Ingrediente:Tocin

  • 2 kg de cartofi
  • o lingura de sare
  • 2 oua
  • un pumn de branza de burduf
  • untura de porc
  • citeva linguri de smintina

 

Mod de preparare:

Se iau cartofii, se curata si se rad pe razatoarea cu dintii cei mai mici (trebuie sa devina o pasta). Se pune sarea, ouale si se amesteca bine.

Se ia un pumn de branza de la burduf si se amesteca deasemenea in pasta rezultata.

Se toarna pasta intr-o tava unsa cu untura de porc (de preferinta cu gust de afumatura) si se da la cuptor la foc mijlociu. Se lasa acolo pana capata o coaja maronie-aurie.

Se scoate, se unge pe deasupra cu cateva linguri de smantana, se taie si se serveste cat e cald.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.