Brânză Feta cu Busuioc: Gustare Ușoară cu Arome Mediteraneene din: branza feta, busuioc, ulei de masline, usturoi, sare, piper, paine prajita. Brânza Feta cu busuioc este o gustare ușoară și delicioasă care aduce arome mediteraneene în farfuria ta. Această rețetă simplă și plină de gust este perfectă pentru a fi savurată ca aperitiv sau pentru […]
Tocinei la cuptor
PrinteazaTocinei la cuptor din: cartofi, oua, cascaval, pesmet, sare, rozmarin, ierburi de provence, legume deshidratate, ulei.
Ingrediente:
- 5 cartofi de dimensiune medie
- 2 oua
- 100 g cascaval sau telemea de oaie
- 2 linguri pesmet
- sare
- 1 fir de rozmarin
- 1 lingurita ierburi de provence
- 1 lingurita legume deshidratate
- 2 linguri ulei
Mod de preparare:
Decojeşti cartofii, îi speli şi îi dai pe răzătoarea cu ochiuri mari, apoi îi storci puţin de zeama pe care şi-au lăsat-o.
Amesteci într-un castronel cartofii cu o lingură de pesmet, brânza dată prin râzătoare, gălbenuşurile, legumele deshidratate şi ierburile aromate de Provence.
Incorporezi albuşurile bătute spumă tare, cu un praf de sare, amestecând delicat. Sărezi amestecul după gust.
Ungi o tăviţă cu ulei, presari pesmetul rămas şi torni compoziţia de cartofi. Presari deasupra frunzuliţe de rozmarin.
Introduci tava în cuptorul cald, la foc mediu, pentru 20-25 de minute, până când preparatul se rumeneşte frumos.
Porţionezi preparatul după ce s-a mai răcorit. Il serveşti cu iaurt sau smântână rece deasupra.
Tocinei la cuptor
Pofta buna!
Slănină în Saramură Tradițională – Deliciu Autentic Românesc
Slănină în Saramură Tradițională – Deliciu Autentic Românesc din: slanina proaspata, apa, sare de mare, boabe de piper, frunze de dafin, usturoi, boabe de coriandru. Această rețetă de slănină în saramură reprezintă o parte esențială a patrimoniului culinar românesc. Perfectă pentru iubitorii de arome autentice și tradiționale, această slănină în saramură este nu doar delicioasă, […]
Incoming search terms:
- Jamila reţetă tocinei