Tocinei pufosi

Printeaza

Tocinei pufosi din: cartofi, ou, faina si ulei.

Ingrediente:Tocinei pufosi

  • 4 cartofi nu foarte mari
  • 1 ou
  • 2 lin­guri de făină
  • ulei pentru prăjit

 

Mod de preparare:

Cureţi cartofii de coajă şi îi treci prin răzătoarea cu ochiuri mici.

Scurgi zeama care se lasă, adaugi oul, făina şi un praf de sare.

Amesteci bine şi iei cu lingura din compoziţie şi pui în ulei încins la prăjit.

Sunt foarte buni cu smântână şi zahăr sau cu brânză mai sărată.

Tocinei pufoşi

Tocinei pufosi

Poftă bună!

1 comentariu

  1. A iesit buna?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.