Tocinei traditionali

Printeaza

Tocinei traditionali din: dovlecei, faina, zahar, ulei, ou.

Ingrediente:Tocinei traditionali

  • 2 dovlecei
  • 2 linguri făină
  • 50 g zahăr
  • 50 ml ulei
  • 1 ou

 

Mod de preparare:

Se dau pe răzătoarea mare 2 dovlecei, se scurg şi se amestecă cu 2 linguri făină, 50 g zahăr, 50 ml ulei, 1 ou. Se pune la încins o tigaie cu ulei şi se formează biluţe aplatizate, care se prăjesc pe fiecare parte.

Se scot separat pe farfurie, pe o bucată de şerveţel şi se dau cu zahăr pudră.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.