Tocinei

Printeaza

Tocinei din: cartofi, oua, faina, smantana, unt, zahar, sare.

Ingrediente:

  • 500 g cartofi noi
  • 2 ouă
  • 1 cană cu făină
  • 125 g smântână
  • 100 g unt
  • 3 linguri cu zahăr
  • 2 pliculeţe cu zahăr vanilat
  • sare

 

 

Mod de preparare:

Curăţă cartofii şi trece-i pe răzătoarea mică. Lasă-i să se scurgă, după care adaugă ouălele bătute cu zahărul, zahărul vanilat şi sare.

Presară făina şi amestecă. Pune câte o lingură mare din compoziţie în untul topit.

Rumeneşte tocineii pe ambele părţi, după care scoate-i pe o hârtie absorbantă.

Serveşte tocineii cât sunt calzi cu smântână deasupra.

Tocinei

Tocinei

Pofta buna!

 

 

 

Smoothie de Castraveți și Rodie

Smoothie de Castraveți și Rodie: O Băutură Răcoritoare și Sănătoasă – este o alegere excelentă pentru cei care doresc să își înceapă ziua cu o băutură răcoritoare și plină de nutrienți. Castraveții sunt cunoscuți pentru proprietățile lor hidratante și conținutul scăzut de calorii, în timp ce rodia adaugă un plus de antioxidanți și o aromă […]

Găină cu Smântână și Mărar

Găină cu Smântână și Mărar – preparat tradițional românesc, apreciat pentru combinația sa delicioasă de arome și texturi. Această rețetă aduce împreună gustul bogat al cărnii de găină, cremozitatea smântânii și prospețimea mărarului, rezultând un fel de mâncare savuros și reconfortant. Perfectă pentru prânz sau cină, această rețetă este ușor de preparat și va fi […]

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.