Tofu batut

Printeaza

Tofu batut din: supa de legume, ceapa, morcov, usturoi, curry, miso degresat, tofu, sare, piper, rosii.

Ingrediente:Tofu batut

  • 2 linguri de supă concentrată de legume
  • 1/2 de ceapă mare, tăiată cubulete
  • 1/2 de morcov mare, ras
  • 2 cătei de usturoi, măruntiti (âproximativ 1 1/2 lingurite)
  • 1 lingurită de pudră de curry
  • 1 1/2 lingurite de miso degresat
  • 1 pachet de 400 de grame de tofu moale pisat
  • sare de mare şi piper negru după gust
  • 8 roşii cherry tocate (optional)

 

Mod de preparare:

Se sotează uşor ceapa, morcovul şi usturoiul in 2 linguri de supă concentrată de legume, într-o cratită care nu lipeşte, la foc potrivit spre mare, până când ceapa devine translucidă.

Se reduce flacăra la potrivită şi se adaugă pudra de curry, miso şi tofu. Se lasă la fiert, amestecând ocazional, in jur de 5 minute.

Se adaugă sare şi piper după gust. Dacă se doreşte, se pun deasupra roşii cherry şi se serveste fierbinte.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.